Din totalleverandør av verktøy og utstyr til hjem og industrien

Showroom

Hegdalveien 84, 3261 Larvik

Om pops.no

Pops.no er heleid av POPS Invest AS. Pops.no har som mål å bli Norges tøffeste nettbutikk men også Norges fremste totalleverandør av proffverktøy og utstyr til hjem, verksteder og industri.

Vi leverer til privatmarkedet, små og store bedrifter.

Pops.no er en eksklusiv Sealey forhandler og kan tilby alt i deres sortiment.

Vi har tilgang på 10.000 varer, hvorav 97% til enhver tid vil være lagerført i UK og noe i vårt eget varehus. Sealey har solgt produkter siden 1978 og er et anerkjent, innovativt og bunnsolid selskap som leverer varer verden rundt. Med Sealey i ryggen har vi tilgang til teknisk hjelp som kan assistere med reparasjoner, servicer, bruksanvisninger og reservedeler til våre kunder.

Pops industri

Vi er totalleverandør av verksted og utstyr til industrien, på land og til havs. Pops.no leverer alt fra enkle arbeidstasjoner til «Heavy duty» verkstedinnredninger for tyngre industri. Vi leverer også rustfrie verktøyvogner til industri med strengere krav til renhet som mat eller medisin. Alt til kundens eget ønske. Alt håndverktøy har livstidsgaranti*. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Se også våres katalog.

Pops verksted

Vi er totalleverandør til komplette verksteder. Vil dere skille deg ut, velg Pops.
På våre premier verktøy så leverer vi livstidsgaranti på håndverktøy og opptil 5 år på utvalgte premier el-verktøy. Ta kontakt for tilbud. 
Sjekk ut vår katalog med 10.000 produkter. 

Verkstedinnredninger og arbeidsstasjoner

Pops.no har desidert Norges største utvalg av verkstedinnredninger, verktøyvogner og arbeidsstasjoner. En skikkelig verkstedinnredning er helt avgjørende for å holde orden i garasjen eller verkstedet. At alt verktøy har en dedikert plass er ikke bare tidsbesparende, men det holder motivasjonen oppe til å fortsette å holde orden.

Innredningene kan kjøpes individuelt, vi kan levere ferdige pakker eller du kan sette sammen egne moduler for ønsket størrelse i din garasje/verksted.

Kontakt oss

Kontakt oss om du har spørsmål om vårt sortiment om hvor vi leverer. Alle produkter kan bestilles på forespørsel.