Din totalleverandør av verktøy og utstyr til hjem og industrien

Showroom

Hegdalveien 84, 3261 Larvik

Ny episode

Norges svar på
Fast & Furious?

Og nye RUF CTR Anniversary

Hvordan ble
Bilprat podcast til?

Første episode av Bilprat ble spilt inn i CWS Larvik sine lokaler Februar 2020. Ideen om en Bilpodcast hadde Mads hatt en liten stund men har aldri turt å realisere den. Men etter mye drømming uten å realisere måtte han bare “gønne” på før noen andre gjorde det.. Da måtte han finne noen å fullføre dette prosjektet med. Etter å vurdert venner og bekjente med felles bilinteresse falt tilslutt valget på Birk Haugstad.
Mads hadde møtt Birk i Januar 2017 på isbane kjøring i regi av AutoXO og de hadde vært venner siden.
Podcasten skulle jo ikke bare være seriøs, den måtte jo være morsom også. Birk er i likhet med Mads ganske bilinteressert, men i tillegg ganske morsom og uten filter. Perfekt for en god combo.

Bilprat fikk på kort tid kjempe gode lyttertall og god respons. Lytterne har nesten allerede fra første stund formet episodene etter deres ønsker.

Visjonen er vårt eget medieselskap hvor vi lager alt fra podcaster, youtube videoer og arrangerer ulike eventer fra våre lokaler i Larvik.

Samarbeid? Ønsker du samarbeid med oss, ta kontakt på email: post@bilpratpod.no

 

Nye epsioder hver 3. uke

Live hver 2. gang @19.00

Lyst til å være gjest?

Kontakt oss her

Møt vertene

Mads Grytten
Alder:
28 år
Bosted: Sandefjord
Yrke: Oljebransjen og selvstendig næringsdrivende. 
Medeier POPS Invest AS, CWS Larvik AS.

Mads er en fyr som har hatt masse hobbyer opp igjennom. Det har vært alt fra aktiv fallskjermhopping, motocross, dykking, elvekajakk og tilslutt bil. Av alle hobbyer som har kommet og gått så har bil bestått. Når han var en liten sneip så hang han over faren sin og fikk masse ufortjent kjeft mens han skrudde bil. Som mange gutter så Mads veldig opp til faren sin. Fra blodtrimming av mopeder til nå trimming av bil så har interressen for bil og bilmiljøet alltid vært der. Til vanlig jobber Mads offshore for Equinor, og medeier sammen med Birk Haugstad i POPS Invest AS, og han er også medeier og kontaktperson i CWS Larvik AS. Han har eid en del forskjellig bil opp igjennom, men nå eier han en AMG C63S Edition 1 og en Berlingo varebil som daily. Neste bil er ikke helt spikret, men drømmen er Porsche. En 930 Turbo eller 993 C2 er på listen over neste bil.

Birk Haugstad
Alder:
25 år
Bosted:
Asker
Yrke:
Selvstendig næringsdrivende, medeier POPS Invest AS, utbygger, eiendom.

Birk er også en mann med mange baller i lufta. Han har drevet noen selskaper opp igjennom, alt fra Mobilreperasjon til eget utleie selskap og nå 100% inne i eiendom. Birk er også medeier i POPS Invest AS som Bilprat Media eies av.

Birk sin bilinteresse startet for fullt da han kjøpte sin første sporstbil, en BMW i8, og det var her det begynte. Etter i8 ble han hekta. På få år har han fått prøvd det meste og har allerede rukket å eie Audi R8 V10 plus, BMW i3S, 991 911 Targa, AMG GTC, Lamborghini Huracan LP 610, Porsche Panamera 4S E-hybrid og nå har han en Mini JCW og en Ferrari GTC4 Lusso. Birk er også i overkant interressert i lyd og har vell montert effektanlegg på det meste han har eid.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Ris, ros – tips til tema, biler, gjester og happenings vi bør følge med på! Vi ånder for at du som lytter skal engasjere deg i vår podcast. Så nøl ikke med å ta kontakt!

BILPRAT

Lytt nå!

Vi holder deg oppdatert på det du trenger å vite innen bilverden. Vi tester, nerder og mekker sammen med deg. Og vi lover å være nerder. Skikkelig nerder, men innpakket i en deilig kombinasjon av small talk, surr og en god prat om bil.